Filter
Sortera
Vis 8 Produkter

Bianchi - italienske præstationscykler

Med over 130 års erfaring inden for cykelproduktion er det ikke underligt, at Bianchi er en af verdens førende cykelmærker. I dag er Bianchi det ældste eksisterende cykelmærke, og i løbet af årene har Bianchi formået at skabe et mærke med rigtige præstationscykler og konstant innovere med nyt design og teknologi. Grunden til, at Bianchi er et så værdsat cykelmærke, er ikke overraskende, for når du har ambitionen om at fremstille verdens bedste cykler, sætter du virkelig lyst til at lykkes. Det hele startede i 1885 i Italien og udover cykler lavede de også motorcykler og biler i kortere perioder.

Vinderne i store konkurrencer har cyklet på Bianchi cykel

I dag er fokus imidlertid udelukkende på cykelproduktion, og i de moderne tider har Bianchi været forbundet med vindere både i Tour de France og Giro d'talia. Bianchi fremstiller en lang række cykler for at imødekomme behovene på hele markedet, og du finder mountainbikes, hybridcykler, racercykler, touringcykler og cyklocross cykler. Ud over bredden af de cykler, som Bianchi fremstiller, er der også meget fokus på rammematerialer og fine komponenter. Frem for alt fremstiller de mange lyscykler i kulfiber, men du kan også finde Bianchi cykler i aluminium og stål.

Bianchi-farven

Selvfølgelig anerkendes en Bianchi cykel med deres fine logo, men de fleste cykler har også signaturfarven på Bianchi - "Celeste" - også kendt som Bianchi Green. De, der kigger på Bianchi, kan således nemt genkende en Bianchi-cykel udelukkende på sin farve. Der er ordsprog, at farven kommer fra himlen i Milano, men også at det ville være øjenfarven på den daværende italienske dronning, som grundlæggeren lavede en cykel til. Vi kan ikke fortælle, om nogen af disse ord er sande, men hvad vi kan sige, at du aldrig vil blive skuffet over en Bianchi cykel i din besiddelse.

Bianchi