There are no products matching the selection.

Bmx-cykler til konkurrence og freestyle

BMX som i engelsk kaldes "bicycle motocross" er en speciel type cykel, der oprindeligt blev brugt som en cykel på motorcykel spor. BMX-cyklen stammer fra Californien og blev designet til at få fans til at længes efter drenge, der var for små til at køre motorcross mens de stadig kørte i de sjove racerbaner. Selvfølgelig udføres BMX-cykling ikke udelukkende i Californien i dag, men du finder BMX-spor på flere steder i Sverige som Uppsala, Borås og Malmø for at nævne nogle få.

BMX

Først var BMX-cyklerne som nævnt før beregnet til konkurrence, men i dag er der andre områder, hvor det ikke er så konkurrencedygtig, men mere for glæde. De to hovedgrupper af BMX er sporcykler og freestyle cykler. Sporcykler bruges på et specielt spor svarende til motorcross-spor, mens freestyle cykler bruges mere til "tricking". Med en freestyle BMX er der mange muligheder som cykling på flad jorden og spinning hjulene, ridning af skinner og andre typer forhindringer, ramper og skateboard parker. Som du kan se, er der en række sjove anvendelser til en BMX cykel, og hvis du aldrig har testet en BMX, bør du virkelig overveje at gøre det.

Køb BMX online

Her på cykelkraft.dk finder du flere forskellige BMX-cykler til rigtig gode priser i forskellige designs med både 16 "hjul og 20" hjul. Med os finder du også BMX-cykler i en række fine farver som grøn, blå og rød. Hvis du har brug for hjælp til at vælge din BMX, kan du altid kontakte vores cykeleksperter i kundeservice. De hjælper dig mere end glad for at finde den rigtige BMX for dig og besvare dine spørgsmål og bekymringer.

Vi sælger BMX-cykler fra de kendte mærker KHEbikes og Scott.