Filter
Sortera
Vis 113 Produkter

Elcykel

Med en elcykel kommer man ikke frem uden at man selv skal præstere noget. For at motoren sætter i gang, kræves det at man selv træder i pedalerne. Elcyklen har forskellige assistance-niveauer, hvilket gør at man selv kan vælge, hvor meget hjælp motoren skal bidrage med.

Hvis man benytter elcyklen til at køre på arbejde, kan man eksempelvis vælge på at få så meget hjælp som muligt, så man undgå at komme forpustet frem. Ligeledes kan du vælge at sætte assistancen ned eller helt fjerne den, hvis du på turen fra arbejde, skulle føle for lidt gratis motion.

Elektriske cykler f.eks. Crescent, Skeppshult, Scott, Merida og mange flere

Her finder du elektriske cykler fra mærker som Scott, Nishiki, Monark, Cube, Merida, Cortina, Skeppshult og Crescent. Brugen af elektriske cykler er uendelig og fungerer særligt godt for dem, der eksempelvis har en dårlig kondition eller lider af en form for skade, der gør det svært at komme i gang. Derudover er en elektrisk cykel også et godt alternativ til dem der ønsker en aktiv hverdag og frisk luft, men er udfordret af lang vej på arbejde eller møder store bakker på ruten.

Elcykel

Hvilken elcykel skal jeg vælge?

Der er findes to udgaver af elektriske cykler. Den første er en såkaldt elektrisk assisterede cykel som kører op til maksimalt 25 km/t og kører kun, når man træder i pedalerne. I Sverige er denne udgave den mest populære og til denne er der ikke behov for et kørekort. Den anden udgave kan køre op til 45 km/t, men kræver derfor også knallertkørekort, og sælges typisk ikke i almindelige cykelbutikker. Hos Cykelkraft tilbyder vi en bred vifte af begge udgaver, for at imødekomme den enkeltes behov.

Shimano STEPS, Bosch, Panasonic, Yamaha, ProMovec - Hvilken motor skal du vælge til din elektriske cykel?

Vi sælger elektriske cykler med stort set alle typer af elmotorsystemer, der er tilgængelige på markedet. Alle vores elmotorer i sortimentet er alle af god kvalitet, men ønsker du vejledning i dit valg af melotorsystem, anbefaler vi, at du kontakter vores kundeservicepersonale, som vil være mere end glade for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige.