Filter
Sortera
Vis 367 Produkter

Mountainbike - Billige MTB online

Her finder du et stort udvalg af mountainbikes fra de store producenter som Scott, Superior, Ibis, Merida, Cube, Nishiki, Crescent, Kross, Bianchi og mange flere. Der er MTB-cykler til alle - lige fra billige ungdomscykler til dyrere langdistancecykler, cykler med aluminiumrammer eller carbon og carbon/fiberrammer, i hhv. 26", 27,5" og 29" modeller.

Mountainbike er nok en af ​​de mest almindelige cykeltype i Danmark. Den bruges af både børn og voksne, der cykler på arbejde, eller dem, der ønsker en rigtig god cykel til naturen.

Hvad er specielt ved en MTB?

En mountainbike, som normalt er forkortet MTB, er oprindeligt en cykel, der bruges i skoven eller på bjerge. I dag bruge man MTB på i mange forskellige sammenhænge, da det er en meget stabil og behagelig allround cykel, som derved appelerer til alle der ønsker at kunne køre lidt overalt. Engang var 26" hjul det mest udbredte, men i dag er 27,5" og 29" de mest populær hjulstørrelser.

Billige mountainbikes og luksus mountainbikes?

Hos Cykelkraft.dk finder man en bred vifte af mountainbikes. Vi har billige mountainbikes til dem, der ønsker at afprøve cykling i skoven (eller for børnene, der ønsker en solig og sikker cykel til skolen), men som endnu ikke er helt overbevist. Derudover tilbyder vi også de mere luksuriøse modeller fra bl.a. Ibis, der er håndbygget i USA. Hvad der primært skelner en billig mtb fra en lidt dyrere er følgende:

  • En billig mountainbike har ofte en lidt enklere forgaffel, hvilket betyder, at stødabsorberingen ikke er så høj, og at kraftoverførslen stiger.
  • Herudover vejer en billig mountainbike normalt mere end en lidt dyrere udgave.

Køb mountainbikes online

Når vi på Cykelkraft.dk sælger cykler online, samler vi, justerer og tester cyklen og everer den til din dør. Vores mountainbikes er ingen undtagelse. Vi lægger både kærlighed og tid i, for at sikre din nye mountainbike er i perfekt stand, når den kommer frem, så du kan komme ud og cykle med det samme!

MTB