Filter
Sortera
Vis 16 Produkter

Racercykler til alle

Her finder du et stort udvalg af racercykler fra nogle af de største cykelproducenter, Scott, Nishiki, Cube, Merida, Kross og Crescent. Vi har modeller fra "billige" også kaldet øvelse løb til dyre finracer. Landevejscykel eller racer som det kaldes i populær, det er den hurtigste cykel af alle cykel modeller. Den løbende cykel har normalt en lys ramme i aluminium eller carbon fiber, smalle dæk og bøjningsguide og er lavet til at køre på asfalt. Landevejscykling er nok den hurtigst voksende folkesport i Sverige, hvilket ikke er underligt, da det er en god form for motion. Selv en billig racercykel tager dig flere kilometer på kort tid, og du behøver ikke at være egnet til at få en rigtig øvelse og sandsynligvis en dejlig dag i sadlen.

Er du en af de mange, der tænker på eller vil ride Vätternrundan og skal købe en ny racercykel, så har vi en racercykel, der passer til dig. Få hjælp fra vores købsguider eller kontakt vores kundeservice for at finde en racercykel, der passer til dig og dine behov.

Her finder du alle vores racercykler, og der er mange forskellige typer cykler at vælge imellem: Ekstra aerodynamiske, superlys, skivebremsede, kvinderspecifikke, komfort racere, udstyret med elektroniske tandhjul, karbonfiberrammer, aluminiumrammer osv. Ja her vil du helt sikkert finde en racercykel, der passer til din cykling og dine mål.

racercykel

Racercykler til herrer og damer

Selvfølgelig sælger vi landevejscykler og racercykler til herrer, men også kvinderspecifikke racercykler. Der er virkelig intet kaldes herrecykler, når det kommer til racercykler, men det er unisex. De kvinderspecifikke cykler er dog tilpasset kvindernes kroppe. Dette betyder sædvanligvis ændringer i sadlen, styret og undertiden endda i form af kortere krumtapearme.

Landevejscykel eller Racercykel?

Landevejscykel er et synonym for racercykel - kære barn har mange navne simpelthen.