Filter
Sortera
Vis 17 Produkter

Racercykler til damer, piger og kvinder

I dag er der produkter, der er specielt tilpasset til piger, cykler er et af disse produkter. Det kan nogle gange virke som om en centimeter her eller der ikke gør nogen forskel for en herrecykel, men det er denne lille forskel, der gør hele cykeloplevelsen.

Den største forskel mellem en herrecykel versus en dame/pigecykel er, at en pigecykel er betydeligt kortere i rammen. Normalt har piger kortere overkrop og arme, men længere ben, når man sammenligner en specielbygget cykel til piger med en traditionel herrecykel, er det klart, at rammens højde kan være den samme, men pigecyklen er betydeligt kortere i rammen. Fordi pigecyklen er kortere, får man en mere behagelig kørestilling som en pigecykel sammenlignet med en herrecykel, der er længere. Brættet kommer tættere på kroppen, og det får ikke den fornemmelse, at man er over cykelrammen, i det lange løb er en langt mere behagelig kørestilling.

En racercykel er kun lavet til cykling på asfalt og hurtigst muligt. Rammen på en racercykel i prisklassen under 15-18000kr er normalt lavet af aluminium og prisklasserne over 18000kr er lavet i kulstof. På en racercykel er det vigtigere, at du har den rigtige siddeplads end på f.eks. en MTB eller standard cykel, fordi du kører længere afstande i samme siddeplads på en cykel. Vi tilbyder i vores butik en simpel cykelmontering med måling og software fra Shimanos cykelmonteringsprogram. Alt for at sikre, at du får den rigtige cykel, og at du sidder rigtigt.
På vores hjemmeside bliver indkøbsvejledningen udviklet, så du fra hjemmet kan måle cykelmodellen og cykelstørrelsen såvel som at finde ud af, hvilken måling sadlen og styret skal sidde på.