Filter
Sortera
Vis 21 Produkter

Landevejscykel

For dem der elsker fart og der nyder cykling som en form for træning, er der ingen bedre cykel end en landevejscykel. Landevejscykler er virkelig hurtige maskiner, der er designet til at tage dig så hurtigt som muligt og så langt som dine ben kan gøre. Dens geometri er tilpasset for at minimere luftmotstanden, og dens vægt er normalt lav, så du hurtigt kan køre med høje hastigheder. Landevejscykler trives bedst på asfalt, men kan selvfølgelig håndtere grusomme overflader, der krydser din vej. Cykling en landevejscykel er god på så mange forskellige måder, om du bare tager en lille øvelse rundt med nogle venner eller hvis du konkurrerer. Fordi intet slår den følelse af frihed, du føler, mens du fejer på din cykel, mens du føler, at pulsen stiger og kroppen arbejder. Landevejscykling er tydeligt cykel fornøjelse i sin absoluteste reneste form.

Hvad kendetegner en landevejscykel?

Hvad der måske mest skelner landevejscyklen fra andre cykler er dens bøjningskontrol og smalle dæk. En bøjningskontrol gør det muligt for dig at cykle for at variere din position mere, fordi du enten kan tage fat i håndtagets overkant eller undersiden. Det nederste greb giver en mere fremadgående kørestil og reducerer dermed luftmotstanden, som hjælper dig med at nå højere hastigheder. Cykeldækene er normalt ikke mere end 23-25 mm brede og har ofte næsten ikke helt dækmønstre, alt for at minimere rullemodstanden. Landevej cykelhjul er ofte også udstyret med betydeligt færre eger end for eksempel mountainbikes og hybridcykler. Årsagen til dette er, at et landevejshjul ikke behøver at være så robust som MTB og hybrider. Derudover kender du som tidligere cyklist af landevejscyklen, at noget gram, der kan fjernes fra cyklen, er en sejr, selvom det kun er få færre eger.

Køb landevejscykel online

Her på Cykelkraft finder du et stort udvalg af cykler til rigtig gode priser. Vi har landevejscykler i alle prisklasser, så du har mulighed for at vælge mellem alt fra lidt enklere modeller til modeller, der passer til Tour de France. De landevejscykler, du finder hos os, er enten lavet af kulfiber eller aluminium og fås i både kvinders og mænds modeller. Damemodellerne har en lavere indgang og kortere afstand til brættet. Nogle af de mærker du finder blandt vores cykler er:

  • Merida
  • Crescent
  • Superior
  • Scott
  • Bianchi
Landsvägscykel

Vi ved, at der er meget at vælge imellem, og at det kan være svært at vide, hvad du har brug for. Skal jeg have få eller mange gear? Mekaniske eller hydrauliske bremser? Aluminium eller kulfiber? Alle disse spørgsmål, som du måske forventes at have, kan vores cykeleksperter svare. De vil med glæde hjælpe dig med at finde din nye hastighedsmaskine her på Cykelkraft.