Filter
Sortera
Vis 2 Produkter

Yeti bikes

Drømmer du om et kompromisløs MTB med et bredt register, der kan klare alt fra smalle stier til vanskeligt terræn? Sag hej til Yeti bikes! Her har du et cykelmærke, der ikke har forladt noget til chancen. Der er brugt mange timer på tegnebrættet, før cykel på papirarket er blevet en realitet, og måske er det netop derfor, at disse cykler hører til det øverste klasse, når det kommer til fuldblæst mountainbikes.

Yeti fremstiller kun mountainbikes og har således kunnet fokusere helt på alt fra det store billede til den mindste detalje. Yeti's mountainbikes findes i både 27,5 "og 29" hjulstørrelser, som er de mest almindelige modeller i dag. Blandt Yeti's mountainbikes finder du flotte Enduro, den perfekte blanding mellem DH og Cross Country. Du finder også rene Cross Country-cykler, men frem for alt finder du Trail cykler i forskellige designs.

Alle Yeti-cyklerne er fremstillet af det ekstremt populære kulfibermateriale og udstyret med hydrauliske skivebremser. Antallet af gear, du kan vælge imellem, er 11 eller 12, og de tilbagegående gearkomponenter er Shimano XT og XTR samt SRAM X01 Eagle og XX1 Eagle. Selv de stilfulde farver vælges med omhu, du har mulighed for at vælge enten en strippet sort, diskret blå eller fed turkis model!

Køb Yeti cykel online

Vi er stolte over at være eneforhandler af Yeti-cykler i Sverige.

Du har mange valg, så vi forstår, at de kan være vanskelige at vælge, så vi opfordrer dig til at bruge vores filtreringsfunktion, hvor du kan få den rigtige cykel ud fra de specifikationer, du leder efter. Du kan vælge mellem alt fra dækstørrelse til bagud gear serie. Før du laver en ordre, kan du altid henvende dig til vores cykeleksperter. De ved alt om Yeti og ser frem til at finde den rigtige Yeti cykel til dig.