Filter
Sortera
Vis 2 Produkter

Cykel - Køb din cykel online hos Cykelkraft!

Køb din nye cykel her og få en bedre oplevelse! Der findes ikke nogen bedre føelse end at suse afsted i det fri på 2 hjul. Vi på Cykelkraft stræber altid efter at have et stort udbyd af cykler - Lige fra billige allroundcykler til de dyreste racercykler, til mountainbikes (MTB), til hybrider, til børnecykler, til elcykler, til cross cykler, og mange flere. Dette gør for for at tilgodese vores kunder så at uanset hvad dit behov, eller krav til din næste cykel er så har vi en cykel der kan matche det.

Det skal være nemt at købe cykel

Det er ikke altid let at købe ny cykel. Først skal du finde en model som passer til dine behov. Derefter skal du finde den rette størrelse i forhold til din kropssammensætning. Derfor lægger vi utrlog meget tid i at beskrive vores cykler og lave filtre så du kun får vist cykler der er relevante for dig. Vi har sågar lavet cykelguider der hjælper dig med at finde ud af hvad dine behov er, og hvilke cykel der så passer til disse ved hjælp af simple spørgsmål. Du starter din cykelguide ved at klikke her. Selvom vi tror på at guider, og uddybende beskrivelser gør det nemmere at vælge den rigtige cykel så ved vi også godt at man stadig kan have brug for hjælp. Derfor har vi medarbejdere som står klar til at vejlede via telefon, email og chat.

Det skal være trygt at købe cykel

I det tilfælde at du skulle have nogen tvivl eller ting som du ikke er tilfreds med ved dit cykelkøb så har du altid 60 dages fortrydelsesret på dit køb. På Cykelkraft vil vi gerne at du skal kunne føle dig tryg vd at handle cykel.

Cykel

Gode priser er gode

Alle elsker gode priser. Derfor tilbyder vi prisgaranti som indebærer at hvis du køber en cykel og finder den billigere andetsteds vil vi erstatte dig for forskellen. Det betyder, at du kan være sikker på, at du altid gør en god handel, når du handler hos Cykelkraft.

Cykler fra kendte mærker

Vi har cykler fra kendte mærker som Scott, Crescent, Monark, Nishiki, Merida, Superior, Cube, Ibis, Surly, Kross, Skeppshult og mange flere. Det er fabrikanter som er kendt for at lave kvalitetscykler. Vi samarbejder kun med cykelproducenter som laver gode cykler, for vi tror på at du som kunde vil have din cykel i mange år.

Fri fragt og levering til døren på alle cykler.

Vi leverer alle cykler fra vores eget lager i Karlstad i Sverige via post til døren. Cyklen vil blive leveret til døren så du ikke skal til at finde ud af transport fra en omdelingsstation. Så bliver det vidst ikke nemmere.