Filter
Sortera
Vis 1106 Produkter

Køb cykeldæk online

Et par gode, velpumpede cykeldæk giver en bedre køreoplevelse. Og uden et par funktionelle cykeldæk bliver det svært at cykle. Vi har over 1000 forskellige cykeldæk i forskellige varianter - bred, smal, store, små, alt hvad du kan tænke på simpelthen! Med andre ord, her finder du garanterede cykeldæk, der passer til din cykel. Hvis du er i tvivl om hvilke cykeldæk du skal vælge, kan du altid bruge vores smarte filtre. Men hvis du ikke tror, at filtre giver dig tilstrækkelige svar, er du meget velkommen til at kontakte vores cykeleksperter ved kundeservice. De vil hjælpe dig med mere end glad for at besvare alle dine spørgsmål og finde et dæk, der passer til din cykel.

Cykeldæk til alle typer cykler

Vi har cykeldæk til alle typer cykler, så hvad enten du leder efter mtb dæk, racerdæk, hybriddæk, fatbike-dæk etc. du kan finde dem hos os. Her finder du cykeldæk i alle hjulstørrelser mellem 12 "-29". Hvis du cykler på en elektrisk cykel har vi også cykeldæk specielt designet til elektriske cykler. Uanset om du er på udkig efter nye cykeldæk til din mtb eller barnevogn, er det her på cykelkraft.dk i en række prisklasser.

Cykeldäck

Når du køber cykeldæk fra os på Cykelkraft.dk, tilbyder vi udover vores store udvalg meget hurtige leverancer (kun 59 DKK i fragt).

Værktøj til ændring af cykeldæk

Hvis cykelslangen er intakt, og du kun skal skifte cykeldæk, er det måske sæsonændring og høj tid at erstatte sommerdækene mod vinterdækene, så det er det mest bekvemme værktøj, du kan bruge et dækjern. Brug af dækjernet reducerer risikoen for, at du beskadiger enten slange eller fælg, og du behøver ikke tage så meget "kraft" for at slippe af med cykeldæk.

Schwalbe, Continental, Bontrager og 20 mere!

Vi sælger cykeldæk fra kendte mærker som Schwalbe, Continental, Bontrager, Maxxis, Michelin, Mavic, Spectra, Vittoria, Surly, CST, TUFO, TEC og mange flere. Dette giver dig mulighed for at være sikker på at finde dæk, der passer til dig, din cykel og din tegnebog.