Filter
Sortera
Vis 11 Produkter

Træningsdæk

Hvis du har en hometrainer med en rulle mod baghjulet, så har du brug for et træningsdæk. Et træningsdæk er betydeligt mere holdbart end et almindeligt cykeldæk, og det er nødvendigt, fordi der vil være en høj friktion mellem dæk og hometrainer, hvilket fører til en varmeudvikling, der bærer et almindeligt dæk meget hurtigt. Den store fordel ved træningsdæk er, at de har en anden gummiforbindelse, der kan modstå varme bedre end et almindeligt dæk, og at de bedre træffer rullen selv på træderen, hvilket reducerer risikoen for, at dækene glider mod træderen. Summen er, at du får et dæk med langt længere levetid. Du kører normalt flere årstider på et træningsdæk, og du behøver ikke bekymre dig om deres dejlige sommerdæk.

Hvilke træningsdæk skal jeg vælge?

I dag er der træningsdæk til alt fra hybrider, roadbikes og mountainbikes til både 26 ", 27,5" og 29 ". Med os på Cykelkraft er størrelsen på alle cykeldæk betegnet som ETRTO*-standard. Det betyder at alle dimensioner er angivet i mm. således har du for eksempel en landsvejscykel så kan det stå 25-622 hvor 25 er den faktiske bredde af dækkene og 622 er dimensionen. Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse der passer, skal du kontrollere numrene på de dæk, der er monteret på din cykel. Så får du en god vejledning om størrelsen på træningsdækket du skal have.

Trainerdäck

Husk på, at da træningsdæk har en anden gummiforbindelse, kan de være lidt sværere at montere end et almindeligt dæk. Du skal muligvis bruge dæksamlere til at kunne løfte dækket over kantkanten, så pas på ikke at klemme slangen mellem dæk og fælge.

Køb træningsdæk online

Hos os finder du et håndplukket udvalg af træningsdæk fra kendte producenter som Schwalbe, Tacx, Vittoria og Continental. Vi har dæk i forskellige hjulstørrelser og dækdimensioner til rigtig gode priser. Hvis du er usikker på hvilket træningsdæk du skal vælge, kan du altid henvende dig til vores produkteksperter i kundeservice. De vil hjælpe dig med mere end glad for at finde de rigtige dæk til din cykel.