Filter
Sortera
Vis 111 Produkter

Cykelsadler og sadeltæksler

Cykelsadel

En god cykelsadel kan være forskellen mellem en dejlig cykeltur og en mindre behagelig. Ingen må cykle på en usund sadel, der ryster. Hvis du søger maksimal komfort for din røv, bør du prøve at cykle på en gelsadel. En gelsadel er en cykelsadel, der er fyldt med gel, der gør sadlen blød og formbar. Når du vælger en cykelsadel, skal du dog starte med din cykelstil. Med os finder du mtb sadler, touring sadler, trekking sadler og børn sadler. Ud over de sædvanlige farver på cykelsadler (sort og hvid) finder du fine farver som blå, grøn, rød og gul.

Sadeltæksel

Det er aldrig sjovt at sidde på en våd eller kold cykelsadel, men der er en smart løsning på problemet, og det er sadeltæksel. Her finder du regndæksel til din sadel, som du sætter på cykelsadelen, når cyklen ikke bruges, som holder sadlen tørre, indtil det er tid til at cykle igen. Vi har også bløde komfortable sadeltæksler i fåreskind, der er rigtig hyggelige og varme, når det er koldt udenfor. Hvis du kan lide mønstre og farver, bør du virkelig se på Basiliens fancy sadeltæksler med blomster og fugle.

Vi har cykelsadler og sadeltæksler fra flere kendte mærker som Brooks, Bontrager, Selle Italia, Pro, BBB, Selle San Marco og mange flere.