Filter
Sortera
Vis 203 Produkter

Cykelsadler

Er du på jagt efter en ny cykelsadel, så er du kommet rigtigt! Vi har næsten 300 forskellige cykelsadler i forskellige designs og prisklasser. Så om du leder efter en lidt billigere udskiftning til din eksisterende cykelsadel eller hvis du er på udkig efter maksimal komfort for dig og din ryg, finder du den her hos os. Hvis du søger maksimal komfort, opfordrer vi dig til at tjekke vores gelsadler. Det er en sadel med en gelfyldning og den giver en blødere og mere behagelig siddekomfort.

Hvilken cykelsadel skal jeg vælge?

Som du sikkert allerede har noteret, sælger vi både dame sadler, herre sadler, junior sadler og unisex sadler. Vores junior sadler er primært til de mindste cykler fra trehjulede cykler til 26 tommer cykler. Men du kan finde junior sadler til cykler med et hjulstørrelse på 12-16 tommer. Flere af vores unisex sadler arbejder mindst lige så godt til børns cykler fra 24 tommer og opefter.

Man kan undre sig over, hvorfor der er forskel på dame sadler og herre sadler? Denne forskel er faktisk en god ide, selvom sadler fungerer lige så godt for mænd og omvendt. Grunden til, at der er særlige sadler for hvert køn, er at kvinder er bredere omkring kønsorganerne. Derfor foretrækkes en bredere sadel, hvis du er en kvinde og en smalere sadel, hvis du er en mand. Det adskiller sædvanligvis ca. 1-1,5 cm på dame sadler og herre sadler i bredde.

cykelsadel

Blød eller hård sadel er også et almindeligt problem, når det gælder cykelsadel. Hvis du cykler en på en standardcykel, foretrækkes en blød sadel, mens en hård passer bedre til dem, der cykler MTB eller racercykel. Du bør også undgå at vælge en blød sadel, hvis du plejer at køre med polstrede cykelbukser. Den dobbelte polstring kan få benbenet til at falde og forringe blodtilførslen. Mens dobbelt polstring kan forringe blodtilførslen, kan en sadel med en glid i midten forbedre den og reducere trykket på underlivet. Sadel med en glid er derfor perfekt til dem, der kører lange afstande.

Vi ved, at dette med cykelsadler kan føles som en enkelt stor jungle. Men rolig. Vores cykeleksperter ved alt om cykelsadler og kan hjælpe dig med at vælge den rigtige, hvis du har brug for noget råd. Du kan enten maile eller ringe til hjælp med valg af sadlen.

Cykelsadler til alle

Uanset om du er en dame, herre, barn eller noget imellem, er der en cykelsadel her for dig. Vi har cykelsadler til alle typer cykler såsom mountainbikes, racercykler, hybridcykler, pendlercykler, alle cykler, der ganske enkelt kan være. Hvis du har et stramt cykelbudget eller vil du stå stor med en rigtig førsteklasses sadel, så finder du den her hos os. Vi har begge de "sædvanlige" cykelsadel i plastik og syntetisk læder og lidt finere sadler i læder med naturlige plantefarver. Hvis cykelsadel udseendet er lige så vigtigt for dig som det er behageligt, så behøver du ikke bekymre dig, for her er der cykelsadel, der er meget æstetisk tiltalende, ikke kun når det gælder valg af materiale og form, men også farve. Her har du mulighed for at vælge cykelsadel i klassisk sort, men også flere fremspringende farver som blå, rød og grøn eller hvorfor ikke lilla?

Vi har cykelsadler fra kendte mærker som Brooks, Bontrager, Selle Italia, Pro, Selle San Marco, BBB, fízi:k, Sportourer, Spectra, Aim, Cavo, Selle Royal og mange flere.