Filter
Sortera
Vis 139 Produkter

Cykellygter til alle

Her finder du alle vores cykellygter til cykel. Vi har frontlamper, baglygter, belysningssæt og bremselys. Cykling med cykellys er meget vigtigt for at du kan sees ud på vejkanten og for dig at se bedre ud. Cykling uden cykellys kan også blive en dyr historie, hvis du blev stoppet af politiet. I dag er det lovpligtigt at cykle med cykellys, og det synes vi selvfølgelig toppen, fordi risikoen for en ulykke falder drastisk, hvis du er godt synlig i trafikken. For mange er det naturligvis at bruge en cykellampe, når mørket falder, men det er ikke så mange, der bruger en cykellampe om dagen. Biler, motorcykler og andre køretøjer benytter dagslysbelysning, og det er en grund. Undersøgelser, der er gjort på køretøjer i bevægelse, har vist, at belysning om dagen reducerer ulykker med op til 25%. Det siger sig selv, at der i dagtimerne også kaldes lys (DRL), hvilket reducerer sandsynligheden for en ulykke.

Cykellampa

Forskellige typer af cykellygter

Med os finder du alle slags cykellygter, som du måske har brug for til din cykel. Uanset om du vil have en super pære, der belyser flere kilometer i skoven, eller bare noget simpelt at du kan på en børnecykel, finder du den cykellampe, du har brug for her. Du kan altid bruge vores filterapplikation til at finde en lampe, der opfylder dine behov. Vi har enkle lys med lysere belysning, som vi kalder synlige og cykellamper, der belyser et stort område foran dig, der kaldes toget i applikationsfiltret. Du kan også filtrere ud den type cykelbelysning, du har brug for, eller vælg fra vores forskellige mærker. Selvfølgelig har vi også cykellygter i alle prisklasser, så hvad enten du leder efter en billig cykellampe eller en varmelampe, finder du her hos os. Du kan også vælge gennem vores filtre lampen baseret på hvordan den opkræves, der er tre forskellige muligheder:

  • Batterier
  • USB
  • 230 V stikkontakt

Køb cykelbelysning online

På Cykelkraft er det let at finde god cykelbelysning, der er egnet til motion og hverdag. Vil du hellere have personlig rådgivning om cykelbelysning? Ring til vores cykeleksperter i kundeservice på +45 89 87 44 53. De kan hjælpe dig med at finde cykellygter, der passer til din cykelstil.

Vi har cykellygter fra kendte mærker som Sigma, Cavo, Cateye, BBB, Blackburn, Bontrager, Lezyne, Kross, Aim, MTiger Sports, Garmin, Herrmans, XLC og mange flere.