Filter
Sortera
Vis 90 Produkter

Energi og Kosttilskud

Kosttilskud er gode til dem, der træner meget og har brug for ekstra energi. Kosttilskud er et godt supplement til den daglige kost. Nogle kosttilskud tager dig til hurtigt at få energi ved at fylde kulhydrater, nogle til at opretholde væskebalance under træning eller hurtigt genopfylde væske. Vi har også kosttilskud, der hjælper dig med at komme efter en hård træning, og hvis du har problemer med kramper under træningen, har vi også kosttilskud til det! Mange kosttilskud er sammensat med henblik på at skulle give energi og modvirke stress og træthed. Disse kosttilskud er ofte baseret på ginseng, guarana, rosenrod, russisk rod og grøn te - eller en kombination af flere af disse ingredienser. Vi sælger kosttilskud i form af energibarer, energigeler, proteinpulver og sportsdrikke.

Oversigt over de populære energigivende ingredienser

Rosenrod er mest populære kosttilskud, og det er lavet af planten Rodiola Rosea. Dette kosttilskud er blevet brugt i Norden samt i Sibirien.

Gingko Biloba - dette kosttilskud kan øge ilttilførslen til din hjerne og derved give dig et mentalt overskud. Dette kan bidrage til aldersrelaterede svækkelse af hukommelse og koncentration. Husk at rådføre dig hos din læge hvis du lider af allergi eller tager medicin.

Ginseng findes i mange varianter, dog er Panax Ginseng anset for den mest effektive. Denne rod, er blevet brugt som naturlægemiddel i mere end 2000 år i Kina og af indianerne i USA. Der findes meget forskning omkring Ginsengs virkning, dog er der ikke nogen konsensus i Danmark omkring rodens virkning. Derimod er der bred enighed om, at det har mange gode virkninger på kroppen og generelt har få bivirkninger.

C- og B-vitamin - har begge gavnlige effekter på dit overordnede energiniveau. C-vitamin bidrager blandt andet til et normalt energistofskifte, bidrager til en normal psykisk funktion og bidrager til at nedsætte træthed og udmattelse. B-vitaminer har mange af de samme gavnlige effekter som C-vitaminer. Alle effekterne opnås ved det anbefalede daglige indtag, som er 80 mg. ved C-vitamin og 1.4 mg. ved B6 og 2,5 μg ved B12.