Filter
Sortera
Vis 388 Produkter

Cykeltasker

Når cykelkurven eller pakkeholderen ikke er nok, kan det være nødvendigt at bruge en cykeltaske eller flere cykeltasker. Cykeltasker er fremstillet i forskellige størrelser og er beregnet til forskellige steder. Dine små og vigtige gadgets som mobiltelefon, nøgler passer også perfekt ind i en lille kontrolpose, mens større genstande som f.eks. tøj passer bedre i en pakningspose på pakethållare. Cykeltasker giver dig mulighed for at få dig selv lidt så stor som du vil. Uanset hvilken type cykeltaske du søger, finder du den her på Cykelkraft.dk til en rigtig god pris.

Forskellige typer cykeltasker

Der er mange forskellige typer cykeltasker, mere end man kan regne med mindst én hånd. Flere af vores cykeltasker fungerer godt for mere end bare cyklen. Nogle af disse er skuldertasker, computerposer, kufferter, telefonposer mv. Så er du lige så meget på udkig efter en flot taske til kontoret som et komplet sæt poser til din cykelferie, så du kan finde den her. Et udvalg af cykeltasker du finder hos os er:

tasker
  • Rammeposer
  • Pakningsposer
  • Styrtasker
  • Sadeltasker
  • Cykel Transporttasker
  • Hjultasker

Alle cykeltasker passer til forskellige formål og indhold, men til fælles for alle er de praktiske og funktionelle. Uanset om du vil maksimere din cykel med pakning eller har brug for noget til at transportere din cykel til cykelferien i Spanien, så kan du finder alt her.

Cykeltasker til touring og bikepacking

Der er cykler, der er tilpasset til at bære en masse pakker, disse cykler kaldes touring cykler. Disse cykler holder næsten hver cykeltaske, du måske har brug for. Alt fra pakningsposer til rammeposer og sadeltasker. Her kan du maksimere din pakning og få alt hvad du behøver for en fantastisk cykelferie, husk ikke at overdosere med gadgets. Bare pakk med dig, hvad du har brug for i dine cykeltasker. Husk at du ikke går på charter på Cypern, så undgår unødvendige belastninger, der gør din cykel tungere.

Hvis du på den anden side går ud i skoven på snoede stier og ujævnt terræn, bør du undgå at læse cyklen på siderne og i stedet arbejde med poser, der går langs cyklen. Ved at gøre dette kan du opretholde cykelens fleksibilitet på en helt anden måde. Denne type bikepacking betyder, at du skal være endnu mere forsigtig og selektiv med hvad du pakker.

Køb cykeltaske online

På Cykelkraft.dk finder du cykeltasker til alle formål med forskellige funktioner og udseende. Vi har blandt andet vandtætte poser, der beskytter dine gadgets mod regn og snavs og poser, som beskytter din cykel, når det er tid til at gå ud på eventyr. Hvis du er usikker på, hvilke tasker du har brug for eller du er i udvælgelsen og kvalificerer mellem to tasker og har brug for noget godt input, så er du altid velkommen til at kontakte vores cykeleksperter i kundeservice. De hjælper dig at vælge de rigtige cykeltasker.