Filter
Sortera
Vis 45 Produkter

Cykeltrainer

Før i tiden var indendørs cykling fuldstændig utænkeligt og de eneste der praktiserede dette gjorde det typis for at komme tilbage fra skader.Idag har situationen ændret sig og det er blevet mere normalt at fortsætte sin træning gennem den mørke og kolde vinter.For hvorfor skal man stoppe med at træne hvis man egentlig gerne vil holde formen ved lige? At cykle indendørs med en hometrainer bliver det nemmere og sjovt at træne indenfor. Det er en fantastisk motionsform og gør at du kan bruge din egen cykel med egne indstillinger. Du slipper for at købe en spinningcykel og kan endda gå sæsonen i møde med god form. En hometrainer er lille og tager ikke meget plads i hjemmet og kan nemt pakkes væk når den ikke bruges.

Hvordan fungerer en hometrainer?

En hometrainer er en maskine som du kan montere din cykel i, enten via baghjulet, eller ved at tage baghjulet af og så montere cyklen direkte. Der findes et hav af forskellige hometrainere, men de fleste har modstand, magnet, og taske. Der findes forskellige former for modstand og de trainere med magnetisk modstand er typisk mere stille end dem der bruger væske som modstand. Du kan i princippet sætte en hvilken som helst cykel i din hometrainer så længe du har et dæk der er tilpasset til traineren. Det er bedst at vælge et trainerdæk når du cykler på din trainer da disse er mere slidstærke end almindelige cykeldæk

cykeltrainer

Smart trainers

Med en Smart trainer kan du åbne op for en helt ny verden af mulighedder træningsmulighedder. Du kan træne i virtuelle konkurrencer mod venner, eller fremmede fra hele verden blandt andet ved at bruge Zwift. For at du kan køre konkurrence online skal du vælge en smart trainer med ANT+ eller bluetooth så du kan koble den til din telefon eller computer. At koble din trainer op med din computer eller telefon er super nemt - Zwift har også en app hvorfra du kan kontrollere din trainers modstand. En smart trainer kan automatisk justere modstanden når du køre i et virtuelt miljø så modstanden bliver øget hvis du køre opad, og lettet når du kører nedad online. Med mange smarttrainere kan du sågar få alle dine almindelige data som du har fra cykelcomputeren som gns hastighed, watt, og meget mere.

Køb hometrainer online

Her på Cykelkraft finder du et stort udvalg af hometrainere til rigtig gode priser. Vi har trainere fra kendte mærker som:

  • Tacx
  • Elite
  • Kinetic
  • Wahoo Fitness

Vi har rigtig lækkert hometrainertilbehør, noget kan ændre hele din træningsoplevelse og andet kan være nice to have istedet. Du kan finde ting some træningsmåtter, trainerdæk, og andre praktisk køb, så du ikke slider dine almindelige dæk til uigenkendelighed..

For at finde din hometrainer kan du altid spørge om råd, eller bruge vores filtre for at finde en der dækker dine behov i forhold til pris, ANT, modstand, mm. Hvis du er ny i forhold til at finde det rigtige produkt er du som nævnt altid velkommen til at kontakte os og spørge vores cykeleksperter om råd.