Filter
Sortera
Vis 3867 Produkter

Cykeltøj

Tøj er essentielt for en god oplevelse på cykel. På Cykelkraft.dk finder du cykeltøj fra kendte mærker som Bontrager, 8848 Altitude, Kross, Endura, Mavic, Assos, Pearl Izumi, Scott, BBB, Shimano, GripGrab, Oakley, SockGuy, Fox og mange flere. Vi tilbyder gode priser og en meget bred vifte - alt for at gøre det lettere for dig at finde de cykeltøj, der passer til dig, din krop og din smag!

Køb hos os?

På Cykelkraft.dk finder du cykeltøj i alle prisklasser: fra den billigste cykeljakke, der passer perfekt til pendlercyklisteren til de dyreste cykelbukser på markedet, der er specielt bygget til elitcyklister. Gennem smarte filtre og gode produktbeskrivelser er vi overbeviste om, at du nemt kan finde de rigtige cykeltøj til dig - uanset om du ønsker maksimal ydelse eller en lav pris.

Cykelhjelme

Foruden at beskytte dit hoved mod en ulykke bør en cykelhjelm sidde komfortabelt, holde hovedet køligt, ikke overvægtigt, det skal være let at oprette og desuden se godt ud. Vi har et stort udvalg af cykelhjelme til alle.

Cykel skjorter

Fordelen ved en rigtig cykeltrøje er, at den har ryglommer, der kan stoppe tegnebogen, telefon, energiserviet, bananer mv. Passformen er normalt slank, hvilket gør det ikke fladt i vinden. Den er lavet af materiale, der tørrer hurtigt og føles tørt.

cykeltøj

Cykelbukser

Cykelbukser er tilgængelige med eller uden beslag. Bukser med bøjler er bedst, når de ikke rammer. Rigtige cykelbukser har en polstring uden sømme. Når du cykler i koldere vejr, har du brug for langbenede bukser, knævarmere eller benopvarmere. .

Cykeljakker og cykelveste

At have en rigtig god cykeljakke er naturligvis en nem måde at holde varmen på de køligere dage. Hvis du har en vindtæt jakke med en langærmet skjorte nedenunder, kan du komme ned til et par plus grader. Windbreakeren kan også håndtere en kort nedbør.

Cykelhandsker

Du bør altid bære cykelhandsker . Cykelhandsker har en palme polstring for at reducere problemet med følelsesløse hænder. Cykelhandsker er tilgængelige med både korte og lange fingre.

Cykelsko

Ægte Cykelsko er ikke kun sko designet til træning, men er normalt fastgjort til pedalen med klip, hvilket giver dig meget mere af din træning. Vi anbefaler at bruge cykelsko til alle former for motion, træning og konkurrence.