Filter
Sortera
Vis 84 Produkter

Beskyttelse til cykling

Så vigtig som cykelhjelmen er for cykelpendlere, er kropsbeskyttelse vigtig for dem, der står over for hårdere cykeludfordringer, såsom ned ad bakke eller tyngdekraft. Naturligvis er hjelmen lige så vigtig for mountainbikere, men flere af disse cykelstilarter kræver beskyttelse udover en hjelm. Det er ekstremt vigtigt at beskytte albuer, knæ og ryg for at undgå alvorlig personskade, og dette løses ved hjælp af MTB-beskyttelse og downhill beskyttelse. Følgende beskyttelse til cykling kan findes hos os (ud over cykelhjelme):

  • Knæ- og benbeskyttelse
  • Overkrop beskyttelse
  • Albuebeskyttere
  • Cykelbukser med beskyttelse

Vælg den rigtige beskyttelse

Der er kun dårlige undskyldninger for ikke at bruge beskyttelse. Derfor er det vigtigt at spørge, hvilken beskyttelse har jeg brug for? Er albue beskyttelse og knæbeskyttelse tilstrækkelig, eller er det nødvendigt yderligere beskyttelse for den type cykling, jeg træner? Når du finder ud af, hvilken slags beskyttelse du har brug for, skal du sørge for at vælge den rigtige størrelse. Til beskyttelse bør ikke sidde løst, men skal sidde som en klap på kroppen. Når skjoldene er stramme på din krop, beskytter den bedst. Derfor er det bedst at vælge beskyttelse i elastiske materialer, der giver dig god bevægelsesfrihed, mens du giver en grusom beskyttelse. Størstedelen af ​​vores beskyttelse er anatomisk designet og elastisk til at følge kroppen, mens de er lavet af holdbare åndbare materialer. For eksempel er knæbeskyttelse til MTB og downhill så smart i dag, at materialet leder stød og vibrationer. De kan også være lavet af materialer, der når de udsættes for smell eller slag (i tilfælde af et kast) størkner for lynet hurtigt og dæmper effekten af ​​slaget.

knäskydd

MTB-beskyttelse og downhill-beskyttelse

Det er hovedsageligt MTB-cyklister og downhill-cyklister, der har brug for beskyttelse, når de er ude på cykel. I hårde terræn og stejle skråninger er der ingen garanti for, at du vil være i stand til at holde cyklen lodret, og risikoen for at falde eller glide på et tidspunkt er relativt høj. Selvfølgelig er cykelhjelmen den vigtigste ting i en sådan situation, men med MTB-beskyttelse og downhill beskyttelse kan du undgå unødvendige skader. Med beskyttelse tør du også teste grænserne mere, fordi du ved, at ethvert smell vil blive dæmpet af den beskyttelse, du bærer. Med god MTB-beskyttelse og downhill beskyttelse tør du teste for hårdere udfordringer, skubbe grænserne og forbedre dine tider uden at risikere unødvendig og måske farlig skade. Cykelhjelm tager vi for givet, at du bruger.

Køb beskyttelse til cykling online

Hos os finder du et stort udvalg af beskyttelse til cykling til rigtig gode priser fra førende producenter som POC, Alpinestars, Sweet Protection, Leatt, Fox og mange flere. Hvis du køber din beskyttelse hos os, får du cykelkraftpoints, som du kan bruge til dit næste køb hos os, og hvis du handler for mere end 800 DKK, tilbyder vi gratis fragt. Hvis du efter antagelse finder den samme beskyttelse billigere i et andet sted, tilbyder vi prismatch.

Hvis du føler dig usikker på, hvilken beskyttelse du har brug for eller har spørgsmål til et specifikt brand? Kontakt vores cykeleksperter hos kundeservice, så hjælper de dig.