Filter
Sortera
Vis 150 Produkter

Sportsbriller

Her på Cykelkraft finder du et stort udvalg af sportsbriller men også nogle andre briller. Naturligvis beskytter vores sportsbriller mod solens stråler og UV-lys, men de er også fantastiske når det gælder om at beskytte dine øjne mod vindgrabber, når du er aktiv udendørs. Sportsbriller forhindrer også, at grus, støv og regn forstyrrer dit synsfelt. Kort sagt er et par sportsbriller meget nyttig, hvis du vil udføre dine udendørs aktiviteter uhindret og ikke lade eksterne faktorer påvirke dit syn. Sportsbriller arbejder på så meget mere aktiviteter end bare at cykle. Du kan bruge dem, når du er ude og kører, til langrend, kajaksejlads og meget, meget mere.

Vores sortiment af sportsbriller

Hos os finder du over 100 forskellige briller med forskellige anvendelser. Nogle er dejlige for en dag i byen, når du vil være rigtig cool, og andre når du er på ski eller snowboard. Du har mange forskellige valg, når du køber sportsbriller fra os, fra farvevalg til funktioner. Vi har sportsbriller med både fotokromatiske og polariserede linser. Fotokromatisk linse betyder kort, at objektivet skifter farve og justerer lysindgangen afhængigt af hvor stærk UV-strålingen er udendørs. Dette betyder, at hvis der er stærk sol ude, linser linsen noget sollys igennem, men hvis det er mørkt udenfor, vil de slippe meget sollys ind. Polariserede linser reducerer blændende reflekser fra f.eks. vandbassiner og vinduesglas. Vi har selvfølgelig også tilbehør og reservedele til dine sportsbriller, hvis de tilfældigvis går i stykker. I sammendraget finder du her briller som:

sportglasögon
  • Cykelbriller
  • Goggles
  • Solbriller
  • Linser
  • Næsedele
  • Skelet

Vi sælger sportsbriller fra de populære mærker BBB, Shimano, POC, Endura, 100%, XLC, Kross, Rudy Project og flere.

Køb sportsbriller online

Hos Cykelkraft er det nemt at finde et par pæne briller til ethvert formål, du agter at bruge dem. En dag på landevejen, en tur i skoven, en dag på byen? Ja, uanset hvad du leder efter, her er det. Vil du have hjælp til at vælge et par sportsbriller, der imødekommer dine behov? Kontakt derefter vores cykeleksperter inden for kundeservice. Hvis du handler for mere end 800 DKK, modtager du også gratis forsendelse på din ordre, så sørg for at købe et par ekstra linser, når du stadig er på farten. Naturligvis bliver alle vores briller fra vores danske butik også sendt hjem til dig.