Filter
Sortera
Vis 307 Produkter

Cykelhandsker til cykling

Et par cykelhandsker vil hjælpe dig med at få bedre greb og gøre cyklingen mere behagelig. Vi har cykelhandsker til sommer eller vinter med eller uden fingre. At bære cykelhandsker om sommeren er primært at undgå at gnide hænderne, og et par vinterhandsker holder dig varm. Med kolde fingre og hænder er det meget sværere at skifte og bremse med håndbremsen. Hvis du ved et uheld falder, beskytter cykelhandsker dig også mod ridser på dine hænder.

cykelhandsker

Forskellige typer af cykelhandsker

Ud over at have cykelhandsker i alle sæsoner, kan der være andre vigtige funktioner, der kommer i spil, når du vælger cyklehandsker. Måske vil du være i stand til at bruge din smartphone uden at skulle tage af handskerne, eller er det vigtigt for dig, at det er vind- og vandtæt?

Hvis du leder efter rigtig varme handsker, bør du tjekke vores hummerhandsker. Udover at være meget godt foret, får handskedesignet dine fingre til at generere varme fra hinanden. Vi har en række cykelhandsker med forskellige funktioner og design i alle størrelser mellem XS - XXXL. Sort er helt klart den farve, der dominerer vores cykelhandsker, men vi har også andre seje farver som rød, gul, blå og lilla. Her er nogle af vores handskemodeller:

  • Korte fingerhandsker
  • Lange fingerhandsker
  • Hummerhandsker
  • Styrhandsker
  • Vinterhandsker

Uanset om du leder efter cykelhandsker til dine børn eller for dig selv, kan du finde det her på Cykelkraft.dk. Vi har delt vores sortiment af cykelhandsker i damer, mænd og junior for at gøre det lettere at finde et par handsker der passer. Da kvinder har en tendens til at have mindre og pænere hænder, kræves en mindre handske for at den kan sidde godt og give et bedre greb, mens mænd normalt har brug for lidt større handsker. Juniorhandskerne siger, små hænder kræver små cykelhandsker.

Vi har cykelhandsker fra flere kendte mærker som Endura, Bontrager, Pearl Izumi, GripGrab, Mavic, Shimano, BBB, Scott, POC og mange flere.

Køb cykelhandsker online

Her på Cykelkraft er det nemt at finde de rigtige cykelhandsker. Gennem vores filtre kan du sortere de rigtige handsker ved at starte fra, hvem der skal bruge den, hvilken type handske du ønsker, om det skal være vind-, vandtæt eller berøringsskærmkompatibelt. Foretrækker du den personlige hjælp fra en af vores cykeleksperter? Så bare ring eller skriv til os, så hjælper vi dig med at finde cykelhandsker, der passer dig og giver det rigtige greb.