Filter
Sortera
Vis 926 Produkter

Cykelhjelme

Her finder du både en stor og en bred vifte af cykelhjelme. Når det kommer til cykelhjelme, er det absolut vigtigt, at du bærer det, så vælg en cykelhjelm du kan lide. Test fra de store forsikringsselskaber har vist, at brugen af cykelhjelme forhindrer 60% af alle alvorlige hovedskader, og samtidig forhindrer hjelmen også ansigtsskader, der kan opstå under et fald. Med andre ord er der kun dårlige undskyldninger for ikke at bære en cykelhjelm. Heldigvis siger loven, at alle børn op til 15 år skal bære en cykelhjelm, dette gælder uanset om barnet cykler selv, eller hvis du skubber et barn på cyklen.

Vi har cykelhjelme til kvinder og mænd samt juniorer og børn. Mange cykelhjelme er lavet i dag i store mængder i størrelse, hvilket skyldes, at de fleste er justerbare i størrelse.

Med os finder du kun godkendte cykelhjelme fra de største producenter. Vi sælger cykelhjelme fra kendte mærker som Bell, Giro, Bontrager, Scott, Mavic, Abus, Rudy Project, Endura, Lazer og mange flere.

Godkendt cykelhjelm

Alle cykelhjelme, du finder hos os, er godkendt, så du kan være sikker på, at uanset hvilken hjelm du vælger, beskytter den dig og dit hoved. Ved en godkendt hjelm menes at den dækker kedlen og hovedet, og at det overholder den lovmæssige standard for cykelhjelme SS-EN 1078. Alle vores godkendte cykelhjelme har derfor standard CE EN 1078 standarden, som normalt findes inde i hjelmen. Selvom alle vores cykelhjelme er godkendt og har en høj standard, er der hjelme, der har formået at tage sikkerhed til et nyt niveau, og det kaldes MIPS hjelme. MIPS gør det muligt for hjelmen at rotere i forhold til hovedet, hvilket betyder, at MIPS hjelme giver bedre beskyttelse mod rotationsstyrke.

Når det kommer til cykelhjelme til børn, er der andre sikkerhedsaspekter at overveje. Børn er legende, impulsive og har ikke gennemført deres konsekvente tænkning. Dette kan betyde, at hvis noget sjovt dukker op langs deres cykeltur, kan det instinktivt springe af cyklen og holde hjelmen på. En cykelhjelm er en cykelhjelm og ingen spillehjelm, og barnet skal fjerne hjelmen, så snart det forlader cyklen. Risikoen kan være, at den sidder fast i et klatretræ eller lignende. Med dette i betragtning anbefaler NTF, at alle børn op til 7 år bruger en lille cykelhjelm til børn med grønt spænde. Et grønt spænde åbnes, hvis barnet sidder fast i modsætning til en almindelig spænde, der ikke åbner.

Der er opdelte sætninger mellem hvilke af disse cykelhjelme giver den bedste beskyttelse til hovedet. NTF mener, at en cykelhjelm med grønt spænde giver lige så god beskyttelse som en almindelig cykelhjelm, mens flere hjelmfabrikanter hævder, at en almindelig hjelm er mere sikker end en hjelm med et grønt spænde, når det bruges til cykling. Derfor kan vi desværre ikke anbefale dig hvilken hjelm du skal vælge for dit barn, men du skal overveje hvilken hjelm der er baseret på dit barn, og hendes personlighed vil være den bedste. Men det kan vi helt sikkert sige, at børn altid skal bære cykelhjelm, når de cykler, og det gælder også for dig. Du ved godt, at "børn gør ikke som voksne siger, at børn gør som voksne gør".

Vælg den rigtige cykelhjelm størrelse

Når du køber cykelhjelme hos os på Cykelkraft.dk, kan du nemt filtrere en hjelm, der passer dig. I filteret kan du angive omkredsen af dit hoved (i centimeter). Når du gør dette, vises kun de cykelhjelme der passer til dig, så vælg bare en, som du synes er flot. Alle vores cykelhjelme har justerbar spænde og så længe du har valgt en hjelm, der passer til dit hoved, vil du justere spænde for at passe ordentligt.

Cykelhjelm

Køb cykelhjelm på nettet

Det er ikke svært at købe en cykelhjelm online hos Cykelkraft. Vi angiver alle størrelser i centimeter, der vedrører omkredsen af dit hoved, så det er meget svært ikke at vælge den rigtige størrelse. Her finder du cykelhjelme til mænd, kvinder, juniorer og børn. Vi tilbyder en bred vifte og billige priser, så vi tør næsten sige at der er en cykelhjelm, der passer til dig.