Filter
Sortera
Vis 176 Produkter

Børnehjelm

Vores børn er det vigtigste, vi har, og at beskytte dit hoved er det vigtigste ved cykling. Ved at kombinere disse to sandheder forstår man, at en cykelhjelm til børn og juniorer er en vigtig gadget at erhverve. På Cykelkraft.dk finder du cykelhjelme til børn fra kendte mærker som Scott, Spectra, Bontrager, Giro, Abus, Bell og mange flere. Vi arbejder med stærke mærker af flere årsager, men når det kommer til cykelhjelme til børn, er den vigtigste årsag, at de er garanteret at være sikre.

Sikkerhed er vigtigst

Når du køber en cykelhjelm, er sikkerheden selvfølgelig det vigtigste - det er hele punktet med en cykelhjelm! Alle cykelhjelme til børn, der sælges på Cykelkraft.dk, godkendes.

Grøn spænde eller ej?

Børnecykelhjelme med grøn spænde er designet til at klare det forhold, at børn ikke kun bruger cykelhjelmen til cykling, men også at spille. Det grønne spænde "frigiver" i tilfælde af belastning for at forhindre kvælning, hvis du f.eks. sidder fast med stroppen i en sving. Vi sælger mange børnecykelhjelme med grøn spænde, men også hjelme med de sædvanlige sorte/røde spænder.