Filter
Sortera
Vis 444 Produkter

Cykeltrøjer til alle cyklister

En cykeltrøje er ikke kun stilfuld og sporty, men også et funktionelt tøj, der er anatomisk designet til cykling og dets tilknyttede bevægelser. Selvfølgelig er det meget muligt at cykle med en almindelig trøje, men hvis du er begyndt at cykle med en cykeltrøje, er det vanskeligt at forestille sig at cykle med noget andet. Cykeltrøjer er normalt udstyret med smarte lommer på ryggen og en nedre afskåret sektion, så du ikke bliver kold af bagenden. Hos Cykelkraft.dk finder du næsten 500 forskellige typer cykeltrøjer i alle prisklasser og i alle størrelser. Så hvis du leder efter en cykeltrøje, der matcher dine cykelbukser, cykelbriller eller cykelhætte eller en cykeltrøje til, når du kører ned ad bakke, finder du den hos os.

Vi har cykeltrøjer fra kendte mærker som Endura, Bontrager, Pearl Izumi, POC, Scott, Fox, Mons Royale, Asoos, 8848 Altitude og mange flere.

Forskellige typer af cykeltrøjer

Uanset om du er ny på cykelsvinget og leder efter en billig cykeltrøje, eller hvis du er en mere erfaren cyklist, der leder efter det nyeste i cykelverdenen, finder du det garanteret på Cykelkraft.dk. Vi har cykeltrøjer til kvinder og mænd i alle størrelser mellem XS-XXXL og cykeltrøjer til juniorcyklister. Kan du lide farve, eller foretrækker du sikre kort som hvid eller sort? Her er der mange valg, så uanset om du kan lide diskrete cykeltrøjer eller vil skille sig ud med mønstre og farver som rød, blå, orange og grøn, finder du din nye cykeltrøje her. Men inden du bliver for fikseret over, hvordan din cykeltrøje ser ud, skal du overveje, til hvilken type cykling du skal bruge cykeltrøjen. Hvis du kører på en racer, er det en fordel at bære en stram skjorte, der dannes langs kroppen, mens hvis du kører på MTB, fungerer de lige så godt med en løs fit cykeltrøje. I sidste ende er det naturligvis mest vigtigt, at du vælger en cykeltrøje, som du synes er behagelig, og som passer dig. Cykeltrøjer findes også i forskellige ærmelængder. Disse længder kan findes hos os:

  • Kortærmede cykeltrøjer
  • Langærmede cykeltrøjer
  • Ærmeløse cykeltrøjer
  • Cykeltrøjer med trekvart ærme
cykeltrøjer

Som du sandsynligvis forstår, er forskellige ærmelængder velegnet til forskellige årstider. Men en kortærmet cykeltrøje kan bruges i de koldere sæsoner, hvis du kombinerer den med et par armvarmere. Når det virkelig er køligt udenfor, anbefaler vi dig at vælge en langærmet cykeltrøje, der er velegnet til afkøling og supplerer med undertøj og jakke.

Køb cykeltrøje online

Vi ved, at det kan være vanskeligt at vide, hvilken eller hvilke cykeltrøjer, man skal vælge i betragtning af vores brede sortiment. I en cyklists basegarderobe skal der være mindst en kortærmet og en langærmet cykeltrøje. På den anden side, hvis du kører på de fleste mountainbikes, anbefaler vi, at du vælger langærmet cykeltrøje i tyndere stof til sommeren, så du ikke behøver at ridse og såres fra grene og kviste. Hvis du ikke lykkes med at filtrere den rigtige trøje til dig gennem vores smarte filtre, kan du altid henvende dig til vores cykeleksperter inden for kundeservice, og de hjælper dig med at finde nøjagtigt, hvad du leder efter.