Fragtpriser

Cykel - 199kr (alle cykler leveres på adressen, og levering sker på alle hverdage.
Cykel + tilbehør - 199kr. -
Tilbehør til cykel eller scooter bestilt for sig selv - 199kr

Levering

Pakken leveres til døren, dog ikke på fjernt liggende øer.

Transporskader

Cykelkraft er ansvarlige for skader som sker under transporten til dig. Reklamation af eventuelle transsporskader skal ske hurtigst muligt efter levering og senest 2 måneder efter at pakken er leveres. Ved modtagelse af vare er det derfor vigtigt at kontrollere at varen er i ordenlig stand. Kontroller embalallage og skriv ikke under for pakken hvis den er skadet. Bed istedet fragtmanden om at notere det før du kan skrive under for pakken. Herefter kan du kontakte Cykelkraft kundeservice som hjælper dig med at finde en løsning.

Retur

Vi tilbyder fri retur på alle køb. Varene skal selvfølgelig være nye og i original indpakning.

Du skaber nemt selv din retur ved at Klikke her. Vi henter alle returpakker så hurtigt så muligt, men i højsæsonen forbeholder vi os retten til have en højere returneringstid, op til 30 dage

Ved køb af hygiejne produkter, eller undertøj er returretten ikke gældende mere når forseglingen på pakken er brudt. Der er ikke returret på produkter der er speciallavet til dig, som eksempelvis en specialdesignet cykel. Returretten kan ikke bruges med efterkrav som betaling. Efter at varen er modtaget og efterset af Cykelkraft kan der gå op til 30 dage inden pengene er retur på kontoen. Pengene vil blive sat ind på samme konto, eller kort som er brugt til betalingen, og pengene kan ikke udbetales kontant.

For at kunne lave en retur af dit produkt skal vi bruge en form for købbevis. Vi anbefaler her at du gemmer og bruger den kvittering som du automatisk modtager på dine køb per email..

Uafhentede pakker

For pakker som ikke bliver modtaget, eller hentet på pakkecentralen vil der blive opkrævet et gebyr for returforsendelsen. For cykler vil dette være 1200DKK, mens det for større scooterdele vil være 400 DKK, og endelig 200 DKK for almindelige cykeldele og pakker.