Cykelkraft er nu online I Beta

Endelig er Cykelkraft lanceret med et kæmpe udvalg af produkter i Danmark. Over de seneste mange år har Cykelkraft serviceret svenske ryttere med cykler, reservedele, og komponenter til lavere priser end traditionelle cykelforhandlere - og nu får de danske forbrugere samme service! Cykelkraft åbner i Danmark med en klar mision om at gøre kvalitetscykler og komponenter billigere.

Hjemmesiden er stadig i beta, hvilket betyder at vi konstant arbejder på at forbedre den. Der er stadig oversættelser der er glippet og enkelte fejl på siden. Det vil tage noget tid før alle produkter og småfejl er fikset. Men siden fungerer og du kan shoppe vores produkter til gode priser.

Hvis du finder en fejl på siden så skriv endelig til os og så giver vi en rabat på 100 DKK på dit køb - dog maks en rabat per kunde og minimumskøb på 400 DKK. Send os en email på support@cykelkraft.dk hvis du finder en fejl.

Hvis du savner produkt beskrivelser og du har det okay med svensk så kan du se beskrivelserne på Cykelkraft.se. Her er der 160.000 produkter og det vil derfor tage os lidt tid at få det hele oversat til dansk. Vi ser frem til at servicere dig

Ride on!

Cykelkraft crewet