Cykelkraft PRIME

Både cyklen og cyklisten har fra tid til anden brug for nye dele. Til dig som både interreserer dig for din cykel og dig selv har vi lavet Cykelkraft PRIME. En medlemsklub som giver dig fri fragt, gode priser, på sliddele, og specialkampagner fordi du elsker cykler næsten ligesåmeget som os.

Det er super nemt at blive prime medlem. Klik på knappen nedenfor for at tilføje medlemskabet til din konto. Når medlemsskabet er betalt får du helt automatisk alle fordelene der medfølger.

Bliv en del af klubben idag for bare 299 kr

Fri fragt - alltid!

køber du ofte cykeldele? Med PRIME får du altid fri fragt uanset ordrestørrelse. På den måde kan du bestille dine cykeldele præcis når du har brug for dem, uden at skulle bekymre dig om at der kommer fragt oveni

Jeg elsker fri fragt og vil gerne tilmelde mig idag!

10% rabat på sliddele

Både cykler og cyklister har brug for nye dele fra tid til anden. Derfor tilbyder vi 10% på alle slidedele med Prime. Det gælder både dæk, slanger, kasetter, kæder, energi, og alt hvad der ellers måtte skulle bruges i cykelgården.

En gennemsnitskunde sparer samlet set 700 kr i rabatter ved at tilmelde sig Prime

10% på Stages cycling

Stages laver nogle fantastiske wattmålere til cyklister! De måler effekten som du genererer mens du cykler og viser så de helt præcise mål på din cykelcomputer. Der findes ikke noget bedre træningsredskab til at måle din form og til at planlægge træning der gør dig endnu bedre. Vi vil gerne have dig til at bliver endnu hurtigere og derfor giver vi dig som PRIME kunde 10% rabat på alle Stages wattmålere.

15% på Assos

Assos cykeltøj må betragtes som noget af det bedste i branchen. Vi tilbyder et sortiment af Assos cykeltøj, cykeljakker, cykelbukser, cykeltrøjer, handsker, pandebånd, cremer, og meget mere, som du alt sammen får 15% rabat på, så at du kan føle dig komfortabel og se fantastisk ud på dine cykelture.

Early bird gets the worm

Vil du gerne være sikker på at kunne benytte de rigtig gode tilbud, så er PRIME vejen frem. Som PRIME medlem får du adgang til alle kampagner før de bliver officielt annonceret til resten af landet. Så hvis du vil være sikker på at have adgang til de fede varer så er PRIME til dig.
Jag elsker eksklusive kampagner og vil gerne tilmelde mig idag!